9.1
89 beoordelingen
  • Duurzame en milieuvriendelijke bezorging
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Menu

Broodtrommelliefde

Broodtrommelliefde

Broodtrommelliefde is bedacht door Anouk, moeder van twee opgroeiende kinderen. Eén van haar kinderen werd gepest, omdat zij door haar eczeem en astma anders eet. Anouk deed vaak briefjes in haar trommeltje, om haar een hart onder de riem te steken. Dat werkte, ze werd er minder onzeker door en had weer plezier in het overblijven.

Ons assortiment Broodtrommelliefde:

Op dit moment zijn er geen artikelen om te tonen.

Ik denk aan je

In ons soms zo hectische leven komen de kaartjes van broodtrommelliefde goed van pas. We weten allemaal hoe fijn het is om zo af en toe eens een écht kaartje te ontvangen, waardoor je weet dat er iemand is die aan je denkt. Een broodtrommelliefde kaartje geeft een fijn, warm en vertrouwd gevoel van binnen en een stoot aan extra energie. De kaartjes zijn om verschillende redenen te gebruiken. Misschien vindt je kind overblijven niet zo leuk of is het onzeker op school, maar ook gewoon om te laten weten hoe blij je met hem of haar bent.

Broodtrommelliefde varianten

Er zijn drie varianten Broodtrommelliefde kaartjes. De originele versie heeft een tekst op de ene zijde en een mooie illustratie op de andere zijde, voor kinderen die kunnen lezen. Voor kinderen die nog niet kunnen lezen zijn er de kaartjes met de pictogrammen. De laatste set is een set met kaarten voor je partner. De set bestaat uit 20 kaartjes, waarvan 6 blanco kaartjes waar je zelf wat op kunt schrijven. Op alle kaartjes staat op de achterkant een gezond weetje. Dit om de wereld een beetje bewuster te maken van gezonde voeding.

Kaartjes om te hergebruiken

Alle kaartjes zijn gelamineerd, dus kunnen prima tegen een klodder jam of pindakaas. Ze hebben ronde hoekjes zodat ze niet scherp zijn voor de vingertjes én ze zijn te hergebruiken. Zo zie je: over alles is nagedacht om er een fijn product van te maken.

© 2017 Copyright - Love, Peace & Joy (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.