CissiochSelma

Jurkjes van Scandinavisch design

Het Zweedse merk CissiochSelma ontwerpt prachtige jurkjes in mooie kleuren, vrolijke prints en met een fantastische pasvorm. Een merk, met als visie ‘durf je meer in kleur te kleden’, mag natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van Love, Peace & Joy. Als ze dan ook nog eens streven naar een beter milieu, is het plaatje helemaal compleet. CissiochSelma kiest altijd voor GOTS gecertificeerd biologisch katoen of Oeko-tex gecertificeerde stoffen, die onder goede omstandigheden worden vervaardigd en verwerkt tot de mooiste jurkjes in retro stijl.

Onze collectie CissiochSelma:

Het ontstaan van CissiochSelma

Cissi heeft in 2013 haar eerste collectie gelanceerd. De visie van CissiochSelma is om jou te motiveren meer kleur te dragen en niet bang te zijn om gezien te worden. Inspiratie putten zij uit de jaren ’50 tot ’70, een heerlijk retro stijltje dus.

Duurzaamheid

CissiochSelma streeft naar duurzame mode. Ze ontwerpen in Stockholm en laten de kleding maken in kleine ateliers in Europa. Ze hebben zeer goed contact met hun naaisters, die werken onder goede omstandigheden. De kleding is gemaakt van natuurlijke materialen en het ontwerp is tijdloos waardoor seizoen na seizoen te dragen. Alle CissiochSelma jurkjes in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij verzenden duurzaam en milieuvriendelijk via het netwerk van Fietskoeriers.nl.

Twee collecties per jaar

Twee maal per jaar komt CissiochSelma met een nieuwe collectie. De modellen blijven vaak hetzelfde, maar de stoffen wisselen per seizoen.

Thuis op je gemak passen

Je mag bij ons 14 dagen nadenken over je CissiochSelma aankoop. Zo kun je het kledingstuk uitgebreid bekijken en passen. Dus niet in een krap pashokje, maar gewoon lekker thuis op je gemak! Mocht je aankoop toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren.