Danefae

Trendy en functionele jassen

Immens populair in Nederland zijn op dit moment de regenjassen, winterjassen en softshell jassen van Danefae voor dames. Heerlijk materiaal, comfortabele pasvorm en ideaal voor alle seizoenen in ons kikkerlandje.

Danefae is een hip merk uit Denemarken

De regenjassen, winterjassen en softshell jassen van het Deense Danefae zijn een trendy oplossing voor de voortdurende Scandinavische motregen. Aangezien regen het weerbeeld in Nederland doorgaans ook nog wel eens overheerst, is het niet zo gek dat de Danefae jassen hier inmiddels ook immens populair zijn. Danefae begon in 2006 met de eerste regenjassen. Sindsdien groeit hun collectie elk seizoen, met elke keer weer een verder ontwikkelde pasvorm, verbeterde praktische overwegingen en meegaand met de trends.

Functionele regenjassen met een vrouwelijke pasvorm

De regenjassen van Danefae zijn heerlijk retro qua model. Het materiaal een de afwerking zijn hoogwaardig te noemen. De regenjassen zijn gemaakt van een polyester stretchstof 8000mm waterdicht, goed ademend en alle naden zijn getaped. De jassen zijn naast water- ook windproof, hebben een waterdichte ritssluiting en kunnen naar smaak getailleerd worden.

Softshell jassen van Danefae

De softshell jassen zijn ideaal voor het wisselvallige weer in ons kikkerlandje. Deze jassen zijn lekker warm en zacht van binnen, doordat ze gevoerd zijn met fleece. De softshell jassen houden wind en regen tegen maar het zijn geen volwaardige regenjassen.

De ultieme winterjas van Scandinavische origine

Winterjassen maken, laat dat maar over aan het Scandinavische volk. Zij weten als geen ander hoe je kou en regen moet trotseren. De jassen zijn warm gevoerd, winddicht en hebben een ideale lengte, zodat je er ook makkelijk mee kunt fietsen.