Elvy

Tasjes in een handzaam formaat

Elvy maakt handige tasjes in fijne kleurtjes, daar kun je er toch nooit genoeg van hebben? De tasjes van Elvy zijn van een handzaam formaat en draag je over je schouder, zodat je je handen vrij hebt. Er is bij elke outfit wel een passende kleur te vinden. Ga jij voor een rustige perfecte match of mag het van jou wel lekker knallen?

Onze collectie Elvy tassen:

Tassenlabel van Laura Vlasblom

De naam Laura Vlasblom komt je misschien bekend voor (je weet wel van Frizzle Sizzle). Naast muziek, heeft ze nog een passie, namelijk mode. Dit leidt in 2013 tot een nieuwe creatieve impuls, met het opzetten van haar eigen tassenlijn. Op een dag viel haar oog op een oud Pools munitietasje uit de Tweede Wereldoorlog. Zo’n klein, licht en handzaam leren tasje. Dit vormde de basis voor het ontwerp van haar eerste eigen tas, de Janis Festivalbag. Onder de naam ‘Elvy’ zet Laura haar eerste stappen in de modewereld. En zo combineert ze nu haar twee grootste passies: muziek én mode.

De visie van Elvy

Elvy richt zich met haar tassenlijn op ‘Women on the Move’. Ondernemende meiden en vrouwen die graag op stap gaan. De stad in, naar het strand, naar een concert of naar een festival. En daar komen dan de handige tasjes om de hoek kijken: In een handzaam formaat, licht en cross-over te dragen. Je kunt er een aantal onmisbare items in kwijt, zoals je geld en pinpas, je lipgloss en natuurlijk je telefoon. Om toch nog iets van de muziek terug te laten komen, zijn alle tasjes genoemd naar haar favoriete rockzangeressen, zoals Janis Joplin en Alanis Morissette. Haar favoriete rockband Fleetwood Mac inspireerde Laura tot de lijfspreuk van Elvy: Go your own way!

Leren tassen

De tasjes van Elvy zijn gemaakt van leer. Omdat leer een natuurproduct is, kunnen de tassen van hetzelfde model soms in geringe mate verschillen door de tekening van het leer en het verfbad.