ERIBÉ Knitwear

ERIBÉ Knitwear is een bekroond label dat bekend is om de prachtige traditionele Schotse gebreide kleding, maar dan in een hip jasje. De vesten, truien en accessoires als mutsjes en handschoenen worden gemaakt van kleurrijke wol. ERIBÉ geeft veel om duurzaamheid en maakt gebruik van natuurlijke garens, hoogwaardig vakmanschap en alle productie is milieubewust. Al meer dan 30 jaar luistert het merk heel goed naar hun klantenkring. Daardoor weten ze elk seizoen weer een kwalitatief zeer hoge collectie neer te zetten met items die passen bij verschillende lichaamsvormen, huidtinten en culturen. Het team van ERIBÉ is als een grote familie, iedereen -van staf tot breisters en leveranciers- zijn nauw betrokken.

Wil je online ERIBÉ damesvesten, -truien of accessoires kopen, lees dan goed de beschrijving bij het artikel. Wij hebben de afmetingen van elk kledingstuk per maat zo uitgebreid mogelijk omschreven in onze webshop. Neem een kledingstuk uit je kast, dat je goed past en vergelijk het met de vermelde afmetingen. Je legt het kledingstuk daarvoor plat neer en meet de genoemde lengtes na. Doorgaans valt ERIBÉ goed op maat. Twijfel je nog? Wij passen zelf alle nieuwe collecties door en kennen dus de pasvorm en het materiaal. Neem gerust contact met ons op, dan proberen we je zo goed mogelijk te helpen!

Onze collectie Eribe Knitwear:

Kenmerken van ERIBE Knitwear

ERIBÉ’s hoofdkwartier is gevestigd in Melrose, in de Scottish Borders. In de collecties vind je onderscheidende gebreide items, ontworpen om te passen bij je levensstijl en garderobe. Door het gebruik van kleur in combinatie met de oorspronkelijke Schotse Fairisle breitechniek, maken ze unieke kledingstukken die een eigentijdse draai geven aan de traditionele Schotse kleding. 

Gemaakt om lang mee te gaan

ERIBÉ kledingstukken worden gemaakt met kennis die van generatie op generatie is overgedragen. Alles wordt gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke garens zoals lamswol en merinowol die in Groot-Brittannië worden gesponnen. Dit leidt tot een duurzaam product dat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog eens jarenlang meegaat.

De collecties van ERIBE Knitwear

Twee maal per jaar, in het voorjaar en najaar, brengt ERIBE een nieuwe collectie uit. Twee keer per jaar kopen wij een kleine collectie in, die speciaal voor ons gebreid wordt. Dit maakt dat je echt een uniek item koopt, maar tegelijkertijd zorgt het merk er zo voor, dat geproduceerd wordt naar vraag, waarmee overschot voorkomen wordt.

Jouw aankoop duurzaam verzonden

Alles in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Wij verzenden duurzaam en milieuvriendelijk via het netwerk van Fietskoeriers.nl.

Thuis op je gemak passen

Je mag bij ons 14 dagen nadenken over je ERIBE aankoop. Zo kun je het kledingstuk uitgebreid bekijken en passen. Dus niet in een krap pashokje, maar gewoon lekker thuis op je gemak. Laat wel het kaartje eraan zitten. Mocht je aankoop toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren.