9.1
89 beoordelingen
  • Duurzame en milieuvriendelijke bezorging
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Menu

Gouden Boekjes


Gouden Boekjes: Wie is er niet groot mee geworden?

Gouden Boekjes is een serie nostalgische boeken voor peuters en kleuters, die bekend staat om de fantasierijke en herkenbare verhaaltjes, prachtige illustraties én het Gouden randje.

De Gouden Boekjes komen oorspronkelijk uit Amerika, waar ze als Little Golden Books bekend staan. Wereldwijd zijn er meer dan 1.500 Gouden Boekjes verschenen die in totaal meer dan 3 miljard keer zijn verkocht. En elk jaar komen er nieuwe bij. In 1953 verscheen bij uitgeverij De Bezige Bij het eerste Nederlandse Gouden Boekje: Pietepaf, het circushondje. In Nederland worden de Gouden Boekjes  sinds 2001 uitgegeven door Uitgeverij Rubinstein. Zij brengen de Gouden Boekjes uit in verschillende formaten. De nostalgische boekjes met de kenmerkende gouden rug sluiten helemaal aan bij de belevingswereld van peuters en kleuters.

Onze Gouden Boekjes collectie:

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Jouw Gouden Boekjes bestelling razendsnel in huis

Alle Gouden Boekjes in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Wil je online onze Gouden Boekjes kopen, heb je deze snel in huis. Neem contact met ons op voor de actuele bezorgtijden. Handig voor een last-minute cadeautje!

© 2017 Copyright - Love, Peace & Joy (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.