9.2
63 beoordelingen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis
Menu

Heros houten speelgoed

Heros: ben jij er ook mee opgegroeid?

Grote kans, want Heros is al vele jaren een bekend merk in de speelgoedbranche. Met het educatieve houten speelgoed van Heros kunnen de leukste bouwwerken en constructies gemaakt worden. Van vormenboxen, autobanen en hamerbanken tot complete constructiesets.

Onze collectie Heros speelgoed:

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Speelgoed van Heros

Heros speelgoed is er al voor de allerkleinsten en groeit met jou kindje mee. De allerkleinsten beginnen natuurlijk met de houten blokken, verkrijgbaar in blank of gekleurd hout. Richting de peuterleeftijd is Heros Constructor de ideale opvolger. Vanaf 3 jaar zijn er uitdagende bouwpakketten in vele varianten. De houten onderdelen van het Heros speelgoed worden met elkaar verbonden door middel van de vrolijk gekleurde schroeven. Met behulp van het bijgeleverde gereedschap en de handleiding kan je kind al heel vroeg zelf aan de slag.

Leuk en educatief

Spelen met Heros speelgoed is goed voor de ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de fijne motoriek, maar staat door de bijzonder degelijke kwaliteit vooral garant voor jarenlang heel veel speelplezier!

© 2017 Copyright - Love, Peace & Joy (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.