Huisteil retro portemonnees & tassen

Ontworpen in Nederland, gemaakt in Indonesië

Huisteil creaties is een uniek merk met retro portemonnees en tassen, dat wordt bedacht en ontworpen in Nederland en gemaakt in een klein atelier in Indonesië. Dat atelier is in eigen beheer en de medewerkers werken er in vast dienstverband en onder absolute fairtrade omstandigheden. Alle artikelen van Huisteil worden daar met de hand gemaakt, in beperkte oplage. Er wordt gewerkt met originele retro en vintage stoffen, waardoor elk exemplaar uniek is. De kwaliteit is subliem en gaat jarenlang mee.

Onze Huisteil collectie:

De Huisteil collecties

Een aantal keer per jaar maakt Huisteil creaties een nieuwe collectie, die elke keer weer net even anders en verrassend is, maar altijd geeft het weer hetzelfde nostalgische gevoel. Trendy retro tassen in verschillende soorten en maten, handige portemonnees en telefoonhoesjes. Alles wat Huisteil maakt heeft een retro-look, maar is qua kwaliteit helemaal van nu. Is je favoriete exemplaar net uitverkocht? Hou dan de site in de gaten, er wordt regelmatig iets nieuws toegevoegd aan ons assortiment van Huisteil creaties.

Jouw Huisteil bestelling razendsnel in huis

Wil je online onze retro portemonnees of tassen kopen? Alle Huisteil portemonnees en tassen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar en worden per Fietskoerier naar je toegestuurd. Snel, zeer betrouwbaar en flexibel. Vaak al dezelfde dag geleverd!