Huisteil

Retro portemonnees & tassen

Huisteil creaties is een uniek merk met retro portemonnees en tassen, dat wordt bedacht en ontworpen in Nederland en gemaakt in een klein atelier in Indonesië. Dat atelier is in eigen beheer van eigenaresse Leonie. De medewerkers werken er in vast dienstverband en onder absolute fair trade omstandigheden. Alle artikelen van dit creatieve label worden daar met de hand gemaakt, in beperkte oplage. Er wordt gewerkt met originele retro en vintage stoffen, waardoor elk exemplaar uniek is. De kwaliteit is subliem en gaat jarenlang mee. Het merk heeft een hele eigen, kleurrijke stijl, je herkent een echte Huisteil portemonnee of tas uit duizenden!

Onze Huisteil collectie:

De Huisteil collecties

Een aantal keer per jaar maakt Huisteil creaties een nieuwe collectie, die elke keer weer net even anders en verrassend is, maar altijd geeft het weer hetzelfde nostalgische gevoel. Trendy retro tassen in verschillende soorten en maten, handige portemonnees en telefoonhoesjes. Alles heeft een retro- of vintage look, maar is qua kwaliteit helemaal van nu. Is je favoriete exemplaar net uitverkocht? Hou dan de site in de gaten, er wordt regelmatig iets nieuws toegevoegd aan ons assortiment.

Jouw Huisteil bestelling duurzaam verzonden

Wil je online de retro portemonnees of tassen van Huisteil kopen? Alles in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar en wordt per Fietskoerier naar je toegestuurd. Snel, zeer betrouwbaar en flexibel!