9.1
89 beoordelingen
  • Duurzame en milieuvriendelijke bezorging
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Menu

Huisteil

Huisteil

Huisteil creaties: Ontworpen in Nederland, gemaakt in Indonesië

Huisteil creaties is een uniek merk dat wordt bedacht en ontworpen in Nederland en wordt gemaakt in een klein atelier in Indonesië. Dat atelier is in eigen beheer en medewerkers werken er in vast dienstverband en onder absolute fairtrade omstandigheden. Alle artikelen van Huisteil worden daar met de hand gemaakt, in beperkte oplage. Er wordt gewerkt met originele retro en vintage stoffen, waardoor elk exemplaar uniek is. De kwaliteit van alle Huisteil producten is subliem en gaat jarenlang mee.

Onze collectie Huisteil:

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

De Huisteil collecties

Een aantal keer per jaar maakt Huisteil creaties een nieuwe collectie, die elke keer weer net even anders en verrassend is, maar altijd geeft het weer hetzelfde nostalgische gevoel. Trendy retro tassen in verschillende soorten en maten, handige portemonnees, telefoonhoesjes, sleutelhangers, notitieboekjes en nog veel meer. Alles wat Huisteil creaties maakt heeft een retro-look, maar is qua kwaliteit helemaal van nu. Is je favoriete exemplaar net uitverkocht? Hou dan de site in de gaten, er wordt regelmatig iets nieuws toegevoegd aan ons assortiment van Huisteil creaties.

Jouw Huisteil bestelling razendsnel in huis

Wil je online onze retro portemonnees of tassen kopen? Alle Huisteil portemonnees en tassen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar.

© 2017 Copyright - Love, Peace & Joy (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.