Iez!

Benadruk je sterke kanten

Eigentijds, comfortabel, zelfverzekerd en vrouwelijk zijn de kenmerken van dit fijne merk dameskleding. Het team van Iez (voorheen IS.IS women’s wear) is continue bezig met contouren, lijnen en silhouetten en zoekt daarbij stoffen die sluik langs het lichaam vallen of juist van wat steviger materiaal zijn, zodat ze oneffenheden bedekken. Hierdoor valt elk jurkje of ander kledingstuk mooi soepel en kleedt het perfect af. Zo is er voor iedere vrouw een kledingstuk dat haar in staat stelt haar sterke vrouwelijke kanten te benadrukken. De uitstraling van de kleding laat veel eigen inbreng toe of je het nu casual of zakelijk wilt dragen.

Onze collectie Iez dameskleding:

Het ontstaan van Iez dameskleding

Iez (voorheen ISIS women’s wear) wordt gemaakt door hetzelfde team dat KIK-KID kinderkleding maakt, al jaren een enorm populair merk in Nederland. De drijvende kracht achter het merk is ontwerpster Ineke Grovenstein. Het plan om ook dameskleding te gaan maken ontstond, toen Ineke hoorde dat de moeders die KIK-KID kleding voor hun kinderen kopen, het zelf eigenlijk ook wel graag zouden dragen. Wat zo fijn is aan de dameskleding van Iez, is dat heel goed gekeken is hoe de sterke punten van een vrouw in de kleding benadrukt kunnen worden en dingen die minder hoeven op te vallen juist ook minder geaccentueerd kunnen worden.

Hoe valt de Iez damescollectie?

Wil je Iez dameskleding online kopen, dan kun je er vanuit gaan dat de collecties doorgaans goed op maat tot iets ruimer vallen. Wij hebben bij elk kledingstuk de maatvoering zo duidelijk mogelijk omschreven. Kenmerkend voor Iez zijn de fijne lange mouwen. Twijfel je nog, stuur ons dan gerust een mailtje, we adviseren je vraag. Er wordt veel gewerkt met superzacht modal en katoen gecombineerd met elasthan, waardoor de dameskleding van Iez soepel valt en ook nog eens enorm comfortabel draagt.

Milieuvriendelijk en verantwoord geproduceerd

De stoffen die Iez gebruikt zijn duurzaam. Ze gaan lang mee en houden vorm en kleur, ook na veel dragen en vaak wassen. De grondstoffen (katoen of andere vezels) zijn milieuvriendelijk geproduceerd en worden verwerkt bij bedrijven die verantwoorde productie hoog in het vaandel hebben staan.

De collecties van Iez Women’s Wear

Twee maal per jaar, in het voorjaar en najaar, brengt Iez een nieuwe damescollectie uit.