Le Pep

Hippe jurkjes met Franse allure

Le Pep is een jong Nederlands label met een heel eigen, maar zeer herkenbaar handschrift. Le Pep maakt vrouwelijke kleding met Franse elegantie, soms een tikkeltje romantisch, maar ook in een Nederlands stoer jasje. De kleding is vaak net even anders en met oog voor detail ontworpen in de vorm van een apart knoopje, een lief strikje of een klein borduursel. De jurkjes van Le Pep kun je bij verschillende gelegenheden dragen, maar zijn ook prima geschikt voor doordeweekse dagen. De ene keer net wat luxer, de andere keer comfortabel. Maar bovenal altijd vrouwelijk!

Onze collectie Le Pep jurkjes:

Een Frans klinkende naam

Le Pep klinkt natuurlijk heel Frans. Pep is dan ook in het Nederlands een synoniem voor veerkracht. Precies vanuit die vrouwelijke veerkracht is het merk ook ontstaan. Na tegenslag kun je vanuit veerkracht opbloeien en tot grote dingen in staat zijn.

Le Pep staat voor kwaliteit

Le Pep hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar kleding. Dit zie je terug in de mooie stoffen en in de pasvorm. De stoffen zijn stevig, van hoge kwaliteit en aan een goede pasvorm is veel aandacht besteed.

Fair wear label

De productie van Le Pep vindt plaats in kleine ateliers die zij ook daadwerkelijk regelmatig zelf bezoeken om de kwaliteit te waarborgen en toe te zien op goede, veilige werkomstandigheden en eerlijke productie. Een groot gedeelte van de kleding draagt het ‘Fair Wear’ label. De Fair Wear Foundation is een Nederlandse gedragscode voor de kledingindustrie. Kledingmerken mogen het FWF label alleen voeren als minstens 90% van hun toeleveranciers onder controle staat van de FWF.

Hoe valt de kleding van Le Pep?

Wil je Le Pep online in onze webshop kopen, lees dan goed de beschrijving bij het artikel. Wij hebben de afmetingen van elk kledingstuk zo uitgebreid mogelijk omschreven. Neem een kledingstuk uit je kast, dat je goed past en vergelijk het met de afmetingen op onze website. Je legt het kledingstuk daarvoor plat neer en meet de genoemde lengtes na. Twijfel je nog? Wij passen zelf alle nieuwe collecties door en kennen dus de pasvorm en het materiaal. Neem dan ook gerust contact met ons op, dan proberen we je zo goed mogelijk te adviseren!

Jouw aankoop duurzaam verzonden

Alles in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Wij verzenden duurzaam en milieuvriendelijk via Fietskoeriers.nl.

Thuis op je gemak passen

Je mag bij ons 14 dagen nadenken over je Le Pep aankoop. Zo kun je het kledingstuk uitgebreid bekijken en passen. Dus niet in een krap pashokje, maar gewoon lekker thuis op je gemak. Laat wel het kaartje eraan zitten. Mocht je aankoop toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren.