Mademoiselle YéYé

Life is YeYe!

Oeh la la, liefhebbers van kleurrijke en vintage geïnspireerde dameskleding kunnen nu hun hart ophalen met de toevoeging van Mademoiselle YéYé aan het assortiment van Love, Peace & Joy. Dit merk staat voor vrouwelijke, elegante, retro kleding met een knipoog naar de jaren ’60, die je zowel overdag als tijdens een avondje uit kunt dragen. Je vindt hier fijne basics tot de meer uitgesproken kledingstukken, waarmee je gegarandeerd de show steelt. Daarnaast is de productie volledige vegan, wordt alles in Europa geproduceerd volgens de normen van de Fair Wear Foundation en Öko-Tex Standaard 100. Wil je Mademoiselle YéYé online bij ons kopen, lees dan goed de beschrijving bij het artikel. Wij hebben in onze webshop de afmetingen van elk kledingstuk per maat zo uitgebreid mogelijk omschreven. Neem een kledingstuk uit je kast, dat je goed past en vergelijk het met de vermelde afmetingen. Je legt het kledingstuk daarvoor plat neer en meet de genoemde lengtes na. Doorgaans valt de dameskleding van Mademoiselle YéYé goed op maat, soms wat meer aangesloten. Twijfel je nog? Wij passen zelf alle nieuwe collecties door en kennen dus de pasvorm en het materiaal. Lees dus de beschrijvingen goed en check de maattabel, dan kan het niet misgaan!

Onze collectie Mademoiselle YéYé:

Kenmerken van Mademoiselle YéYé

Unieke collecties sixties dameskleding met veel klasse en comfort, dat is waar Mademoiselle YéYé voor staat. Dit Duitse label houdt van het combineren van een vintagelook, moderne stoffen, prachtige kleurencombinaties, een flinke dosis eigenheid en een vrouwelijke pasvorm. Daar voegen ze dan nog een beetje Franse allure aan toe en voilà de perfecte YéYé-look is daar! Het uitgangspunt van Mademoiselle YéYé is om mooie kleding te ontwerpen en die zo duurzaam mogelijk te produceren. Alle kleding is gemaakt binnen de normen van de Fair Wear Foundation en SA-8000 gecertificeerde fabrikanten in Istanbul. Het merk gebruikt geen materialen van dierlijke oorsprong en is gecertificeerd door PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

Twee collecties per jaar

Mademoiselle YéYé brengt twee collecties per jaar uit, een voorjaars-/zomercollectie en een najaars-/wintercollectie. Zo vind je in onze webshop dus met regelmaat iets nieuws van dit unieke merk.

Jouw kleding duurzaam verzonden

Alle Mademoiselle YéYé dameskleding in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Wij verzenden duurzaam en milieuvriendelijk via Fietskoeriers.

Nabestellen van Mademoiselle YéYé dameskleding

Is jouw favoriete kledingstuk er niet meer in jouw maat? Je kunt altijd contact met ons opnemen, dan kijken wij of we het voor je na kunnen bestellen. We kunnen niets beloven, maar we doen graag ons uiterste best voor je!

Thuis op je gemak passen

Je mag bij ons 14 dagen nadenken over je Mademoiselle YéYé aankoop. Zo kun je het kledingstuk uitgebreid bekijken en passen. Dus niet in een krap pashokje, maar gewoon lekker thuis op je gemak! Mocht je aankoop toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren.