9.1
89 beoordelingen
  • Duurzame en milieuvriendelijke bezorging
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Menu

Majvillan

Majvillan

Majvillan: sprookjesachtig en kleurrijk kinderkamerbehang

Wat een waanzinnige ontdekking is het prachtige kinderkamerbehang van Majvillan. Dit sprookjesachtige en kleurrijke behang is ontworpen door de Zweedse ontwerpster Charlotta Sandberg. Zo zijn er kastelen met draken, prachtige valleien met de mooiste bomen, bloemen en vogels, maar ook een circus met olifanten, leeuwen en beren. En dat allemaal in een typisch Scandinavisch design met frisse, zachte kleuren die elke baby- of kinderkamer tot leven zullen brengen.

Onze Majvillan collectie kinderkamerbehang:

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Stijlvol behang van goede kwaliteit

De print wordt met behulp van lijmdruk op non-woven vliesbehang aangebracht. Lijmdruk is een klassieke druktechniek waardoor het behang een speciale uitstraling krijgt. Er worden milieuvriendelijke materialen gebruikt en de bedrukking is van milieuvriendelijke inkt. Het behang is eenvoudig aan te brengen en makkelijk om mee te werken. Breng lijm aan op de muur en plak de stroken er tegenaan. Ideaal voor een snel en oogverblindend resultaat!

Majvillan behang op bestelling geleverd

De levertijd van het Majvillan behang is hooguit 1-2 weken, maar meestal sneller. Het behang wordt op bestelling geproduceerd om kleurafwijkingen te voorkomen.

© 2017 Copyright - Love, Peace & Joy (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.