9.2
62 beoordelingen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis
Menu

Milestone Cards

Milestone Cards

Milestone Cards: het idee

Het verhaal achter de Milestone Cards is best een beetje bijzonder. Het idee komt namelijk van Nederlandse bodem. Jongbakken moeder Gemma Broekhuis wilde het moment op beeld vastleggen dat haar zoontje voor de eerste keer omrolde. Ze schreef een kaart, voegde de datum toe en legde deze bij haar zoon neer voor een foto. Vervolgens deed ze hetzelfde toen hij voor het eerst ’s nachts doorsliep, begon te kruipen, vast voedsel at, enzovoorts. Ze koesterde de foto's en realiseerde zich hoe snel je al die belangrijke momenten vergeet. Daarom besloot ze haar idee om te zetten naar de Milestone Baby Cards. De eerste set Milestone Baby Cards werden gelanceerd in mei 2012. Vandaag de dag zijn de babykaarten internationaal verkrijgbaar en is de serie uitgebreid met Mini cards en Pregnancy cards.

Onze collectie Milestone Cards:

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

De Milestone Baby Cards

Welke ouder is niet trots op elke mijlpaal in het eerste jaar van een baby? De Milestone Baby Cards zijn daarom een enorm leuk cadeau voor nieuwbakken ouders. Alle bijzondere en belangrijke momenten zoals het eerste lachje, de eerste stapjes en de eerste woordjes worden zo niet vergeten. De 30 mooi geïllustreerde kaarten zitten in een handige cadeauverpakking.

De Milestone Mini Cards

De Mini Cards zijn leuk vanaf de leeftijd dat je kind begint te praten. Het zijn notitiekaarten waarop je snel alle opmerkelijke uitspraken van je kind vast kunt leggen. Al die onverwachte en hilarische uitspraken gaan niet meer verloren, maar worden samen een fantastisch naslagwerk. Aan de binnenkant van de deksel van het doosje kan de naam en leeftijd van je kind worden ingevuld.

De Milestone Pregnancy Cards

Met de Milestone zwangerschapskaarten kun je alle mooie momenten van je zwangerschap vastleggen en straks de eerste foto's van je pasgeboren baby markeren.

© 2017 Copyright - Love, Peace & Joy (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.