Ragwear

Vegan streetwear met oog voor details

Ragwear is eind jaren ’90 begonnen als een klein skatemerk. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een internationaal label met een uitgebreide collectie duurzame streetwear. Ragwear ontwerpt in stijl; jij brengt die stijl tot leven. Comfortabel en met oog voor details. De materialen waarmee Ragwear hun kleding maakt zijn van biologisch katoen, bamboe viscose of gerecyclede polyester. Alle kleding van Ragwear is vegan (met PETA keurmerk), dat wil zeggen dat er geen dierlijke materialen worden gebruikt. Hun regen- en winterjassen zijn al een aantal jaren erg populair om de verrassende prijs-kwaliteit verhouding. En dat is waarom je met ingang van dit seizoen ook een kleine collectie bij Love, Peace & Joy zult vinden.

Wil je online Ragwear dameskleding kopen, lees dan goed de beschrijving bij het artikel. Wij hebben de afmetingen van elk kledingstuk per maat zo uitgebreid mogelijk omschreven in onze webshop. Neem een kledingstuk uit je kast, dat je goed past en vergelijk het met de vermelde afmetingen. Je legt het kledingstuk daarvoor plat neer en meet de genoemde lengtes na. Doorgaans valt de dameskleding van Ragwear goed op maat. Twijfel je nog? Wij passen zelf alle nieuwe collecties door en kennen dus de pasvorm en het materiaal. Neem gerust contact met ons op, dan proberen we je zo goed mogelijk te helpen!

Onze collectie Ragwear:

Kenmerken van Ragwear dameskleding

Ragwear maakt comfortabele kleding, waarin jij je goed voelt. De kleding heeft een mooie uitstraling, een tikkeltje sportief, het is immers geïnspireerd op de lokale skate scene in Duitsland in de jaren ’90. Inmiddels is Ragwear gevestigd in het hippe Praag, waar met hart en ziel de nieuwe collecties worden ontworpen.

Vegan en duurzaam

Ragwear is één van de eerste volledig vegan merken streetwear. In vegan kleding zul je geen dierlijke materialen zoals wol, zijde, bont of leer aantreffen. Het merk wil zo duurzaam mogelijk zijn. Dit is ontstaan op het moment dat zij in de beginjaren letterlijk met de neus op de feiten werden gedrukt rondom de slechte omstandigheden in de fabrieken waar ze produceerden. Dit was iets waar zij zich totaal niet in konden vinden! Het merk voelt zich sindsdien sterk verantwoordelijk voor de wereld om zich heen en in het bijzonder het verbeteren van de kledingindustrie. Van het materiaal waarmee de kleding gemaakt wordt tot de productie en de verpakkingen; alles gaat zo duurzaam en eerlijk mogelijk. Daarnaast is het een wezenlijk onderdeel van hun bedrijfsvoering om continue bezig te zijn dit in de toekomst nog beter te maken.

Jouw aankoop duurzaam verzonden

Alles in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Wij verzenden duurzaam en milieuvriendelijk via Fietskoeriers.nl.

Nabestellen van Ragwear dameskleding

Is jouw favoriete kledingstuk er niet meer in jouw maat? Je kunt altijd contact met ons opnemen, dan kijken wij of we het voor je na kunnen bestellen.

Thuis op je gemak passen

Je mag bij ons 14 dagen nadenken over je Ragwear aankoop. Zo kun je het kledingstuk uitgebreid bekijken en passen. Dus niet in een krap pashokje, maar gewoon lekker thuis op je gemak. Laat wel het kaartje eraan zitten. Mocht je aankoop toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren.