Tante Betsy

Happiness in a dress

Tante Betsy is een lekker eigenzinnig oer-Hollands label dameskleding, niet bang van wat kleur en drukke prints en met een voorliefde voor folklore en retro. Toch zal er voor elke vrouw iets te vinden zijn in de veelzijdige damescollectie van Tante Betsy, omdat alle jurkjes en rokjes zo te combineren zijn dat het precies bij jou past.

Onze Tante Betsy collectie:

Kenmerken van Tante Betsy dameskleding

‘Happiness in a dress’ is niet voor niets het credo van het kleurrijke merk Tante Betsy. Vrouwelijkheid en bovenal vrolijkheid, dat is wat je terugziet in de jurken en rokjes van Tante Betsy. Fijne, stevige tricot en jersey stoffen die comfortabel aanvoelen. Tante Betsy houdt van kleine grappige details, zoals een leuk knoopje, een mooi borduursel of een subtiel kantje. Elke jurk of rok is met heel veel zorg en liefde ontworpen. Tante Betsy maakt uitsluitend gebruik van stoffen van een hoogwaardige kwaliteit. En niet onbelangrijk: De productie van de kleding vindt uitsluitend plaats in ateliers in Europa, waarbij absoluut geen sprake is van kinderarbeid en oneerlijke of onveilige werksituaties. Daar ziet het Tante Betsy team persoonlijk op toe!

Alle kledingstukken van Tante Betsy kunnen op meerdere manieren gedragen worden. Het is maar net waar je op dat moment zin in hebt. Voel je je juist in een uitbundige stemming, dan combineer je jouw jurk of rok met een lekkere felle legging en bonte accessoires. Kies je liever voor wat meer ingetogen, dan combineer je met een paar mooie laarzen en een uni legging in de winter of comfortabele slippertjes in de zomer. Met een panty en een pump kun je de jurken en rokken ook prima zakelijk of naar een feestje dragen. Tante Betsy past dan ook bij elke gelegenheid of stemming!

De collecties van Tante Betsy

Tante Betsy heeft minimaal twee collecties per jaar. De oplage van de jurkjes zijn beperkt, dus met een Tante Betsy heb je echt een uniek exemplaar in je kast hangen. Soms komt er wel een vergelijkbaar kledingstuk, omdat een bepaald model of print het ontzettend goed doet, maar het is nooit helemaal exact hetzelfde. In onze webshop vind je dus minimaal elk half jaar een nieuwe collectie. Aan het eind van de zomer gaat de nieuwe herfst-/wintercollectie online en aan het eind van de winter de nieuwe voorjaars-/zomercollectie. Soms vind je nog een paar laatste items in de sale, maar meestal is veel dan al uitverkocht.

Hoe valt de kleding van Tante Betsy?

Wil je de Tante Betsy jurken en rokjes online in onze webshop kopen, dan kun je als uitgangspunt nemen dat ze goed op maat tot iets ruimer vallen. Als je het merk al kent, ben je misschien gewend dat het flink wat ruimer valt, maar met ingang van de zomercollectie 2015 is dit wel wat minder het geval geworden. Wij hebben de afmetingen van elk kledingstuk overigens per maat zo uitgebreid mogelijk omschreven. Neem een jurk of rok die je goed past en vergelijk het met de afmetingen in onze webshop. Je legt het kledingstuk daarvoor plat neer en meet de genoemde lengtes na. Twijfel je nog? Wij passen zelf alle nieuwe collecties door en kennen dus de pasvorm en het materiaal. Neem dan ook gerust contact met ons op, dan proberen we je zo goed mogelijk te adviseren!

Jouw kleding supersnel in huis

Alle Tante Betsy jurkjes en rokken in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij verzenden duurzaam en milieuvriendelijk via Fietskoeriers. Soms kun je je bestelling zelfs al dezelfde in huis hebben! Informeer voor de zekerheid even naar de actuele levertijden als je haast hebt met je bestelling.

Nabestellen van Tante Betsy dameskleding

Is jouw favoriete Tante Betsy jurk of rok er niet meer in jouw maat? Je kunt altijd contact met ons opnemen, dan kijken wij of we het kledingstuk van jouw keuze voor je na kunnen bestellen. We kunnen niets beloven, want elke Tante Betsy collectie is erg populair en vliegt vaak de deur uit, maar we doen ons uiterste best!

Thuis op je gemak passen

Je mag bij ons 14 dagen nadenken over je Tante Betsy aankoop. Zo kun je de jurk of rok uitgebreid bekijken en passen. Dus niet in een krap pashokje, maar gewoon lekker thuis op je gemak! Mocht je aankoop toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren.