9.1
85 beoordelingen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis
Menu

Urban Hippies

Urban Hippies

Jezelf versieren. Dat is geen luxe, maar folklore. Het leven vieren!

Urban Hippies is een sieraden- en accessoiresmerk dat staat voor bloemen, kleuren, symbolen, natuurlijke materialen en een vleugje vintage. Urban Hippies fans zijn geen  trendsetters, maar houden er hun eigen stijl op na, waarbij er van alles door elkaar gemixt mag worden. Ook fijn: Eigenaresse Femke stemt de nieuwe collecties van Urban Hippies af op de kledingmerken in onze shop.

Onze Urban Hippies collectie:

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Het ontstaan van Urban Hippies

Femke weet niet anders dan dat zij haar hele leven al van tekenen, schilderen, knutselen, geuren en kleuren houdt. Na de opleiding Beeldende therapie heeft ze met veel plezier 20 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt. In 2010 begon zij daarnaast met Urban Hippies. Het begon allemaal aan de keukentafel, met zelf gemaakte sieraden. Vandaag de dag is Urban Hippies een heus bedrijf met een groeiend aantal eigen producten die bij steeds meer unieke winkels te koop zijn.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als laatste, maar natuurlijk enorm fijn en belangrijk: De sieraden, tasjes en accessoires van Urban Hippies zijn tot stand gekomen vanuit de visie van delen. In de volksmond noemen we dat ook wel maatschappelijk verantwoord ondernemen.

© 2017 Copyright - Love, Peace & Joy (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.