Who’s That Girl

Heerlijk retro, speels en vrouwelijk

Who’s That Girl kleding kenmerkt zich door kleur, retro prints en sublieme details. Speelse collecties dameskleding voor no-nonsense vrouwen die houden van een ‘natural look’ en zich meer meisje dan vrouw voelen, maar er bovenal goed uit willen zien en zich goed willen voelen. Wil je  online Who’s That Girl kopen, dan kun je als uitgangspunt nemen het merkt goed op maat tot soms wat meer aangesloten valt. Wij hebben de afmetingen van elk kledingstuk per maat zo uitgebreid mogelijk omschreven in de webshop. Neem een kledingstuk dat je goed past en vergelijk het met de vermelde afmetingen. Je legt het kledingstuk daarvoor plat neer en meet de genoemde lengtes na. Twijfel je nog? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Onze Who’s That Girl collectie:

De oprichting van Who’s That Girl dameskleding

Who’s That Girl werd opgericht in 2002 in Antwerpen, door een groep jonge vriendinnen met een zwak voor kleurrijke, een beetje gekke en makkelijk te dragen mode. Omdat ze vaak niet echt konden vinden wat ze helemaal aanstond, of in elk geval niet in hun budget, ontstond er een idee… Na een flink aantal brainstormsessies gevoed door ernstige hoeveelheden koffie en chocolade besloten ze hun wilde plannen om te zetten naar realiteit: Het opstarten van een eigen collectie.

Hun ontwerpen werden al snel erg populair. In 2006 openden ze hun eerste eigen Who’s That Girl winkel in de thuisstad Antwerpen en wel in de trendy Kammenstraat. De filosofie van Who’s That Girl is eenvoudig maar zeer lonend: Binnen een paar jaar is het merk booming business.

Be Natural, Feel Good

Kleur, gedurfde prints en originele details: Dat is Who’s That Girl kleding in een notendop. Twee keer per jaar weet Who’s That Girl weer een speelse collectie neer te zetten. Ze richten zich op no-nonsense jonge vrouwen die zich goed willen voelen, er goed uit willen zien en zichzelf ook niet al te serieus te nemen.

Be a Woman, Feel Good

Wow To Go is net zo kleurrijk als Who’s That Girl, maar met een iets elegantere, tijdloze touch. Kenmerkend voor Wow To Go zijn de zachte, comfortabele stoffen, originele prints en eenvoudige, vleiende ontwerpen. Met speciale aandacht voor een perfecte pasvorm, waarmee het vrouwelijke vormen siert terwijl het tegelijkertijd camoufleert waar nodig.

Twee Who’s That Girl collecties per jaar

Je vindt bij ons twee Who’s That Girl collecties per jaar. In onze webshop vind je dus elk half jaar een nieuwe collectie dameskleding van dit merk. Aan het eind van de zomer gaat de herfst-/wintercollectie online en aan het eind van de winter de voorjaars-/zomercollectie.

Jouw nieuwe kleding duurzaam verzonden

Alle kleding in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Wij verzenden duurzaam en milieuvriendelijk via het netwerk van Fietskoeriers.nl.

Thuis op je gemak passen

Je mag bij ons 14 dagen nadenken over je Who’s That Girl aankoop. Zo kun je het kledingstuk uitgebreid bekijken en passen. Dus niet in een krap pashokje, maar gewoon lekker thuis op je gemak. Mocht je aankoop toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren.