Wow To Go

Elegant, tijdloos en met een vleugje retro

Wow To Go kenmerkt zich door kleur, elegantie, vrouwelijke ontwerpen en sublieme details. Tijdloze collecties voor no-nonsense vrouwen die houden van een ‘natural look’ maar zich toch graag vrouwelijk en stijlvol willen kleden. Wil je online Wow To Go dameskleding kopen, dan kun je als uitgangspunt nemen dat het merk goed op maat tot een tikkeltje aangesloten valt. Wij hebben de afmetingen van elk kledingstuk per maat zo uitgebreid mogelijk omschreven in de webshop. Neem een kledingstuk dat je goed past en vergelijk het met de vermelde afmetingen. Je legt het kledingstuk daarvoor plat neer en meet de genoemde lengtes na. Twijfel je nog? Neem gerust contact met ons op, dan proberen we je zo goed mogelijk te adviseren!

Onze collectie Wow To Go:

Wow To Go, een eigenzinnige dameskledinglijn

Wow To Go is de kledinglijn van het populaire retro dameskledingmerk Who’s That Girl. De slogan van Wow To Go is Be a Woman, Feel Good. Eigenlijk is het inmiddels al geen lijn meer te noemen, want Wow To Go doet niet onder voor haar grote zus. Het label is kleurrijk, elegant en tijdloos. Kenmerken van Wow To Go zijn de eenvoudige, maar vrouwelijke en stijlvolle ontwerpen, de zachte en comfortabele stoffen en de originele printjes.

Twee Wow To Go collecties per jaar

Wow To Go brengt twee collecties uit per jaar. In onze webshop vind je dus elk half jaar een nieuwe collectie, aan het eind van de zomer gaat de herfst-/wintercollectie online en aan het eind van de winter de voorjaars-/zomercollectie.

Jouw nieuwe kleding duurzaam verzonden

Alle Wow To Go kleding in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Wij verzenden duurzaam en milieuvriendelijk via het netwerk van Fietskoeriers.nl.

Thuis op je gemak passen

Je mag bij ons 14 dagen nadenken over je Wow To Go aankoop. Zo kun je het kledingstuk uitgebreid bekijken en passen. Dus niet in een krap pashokje, maar gewoon lekker thuis op je gemak! Mocht je aankoop toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren en krijg je gewoon je geld terug.