Zilch

Kleurrijk & speels

Zilch is een merk voor, tja hoe kan het ook anders bij Love, Peace & Joy, de kleurrijke vrouw. In elke collectie vind je volop kleurige prints en bijpassende basics van comfortabele en natuurlijke materialen zoals bamboe, tencel en bio-katoen. De collectie van Zilch kenmerkt zich door een groot pasbereik voor diverse vrouwelijke figuren. Wil je Zilch online kopen, lees dan goed de beschrijving bij het artikel. Wij hebben in onze webshop de afmetingen van elk kledingstuk per maat zo uitgebreid mogelijk omschreven. Neem een kledingstuk uit je kast, dat je goed past en vergelijk het met de vermelde afmetingen. Je legt het kledingstuk daarvoor plat neer en meet de genoemde lengtes na. Doorgaans valt de dameskleding van Zilch goed op maat. Twijfel je nog? Wij passen zelf alle nieuwe collecties door en kennen dus de pasvorm en het materiaal. Neem gerust contact met ons op, dan proberen we je zo goed mogelijk te helpen!

Onze collectie Zilch:

Kenmerken van Zilch dameskleding

Zilch is tijdloos, zowel qua kwaliteit als looks. Dit Nederlandse label wordt ontworpen door een klein team op het hoofdkantoor in Amsterdam. Zilch is er op gebrand om de kwaliteit te waarborgen en werkt daarom zeer nauw samen met haar fabrikanten. Al ruim 25 jaar zijn zij erg betrokken bij het productieproces en wordt er volgens de ‘International Labour Standards’ geproduceerd.

Twee collecties per jaar

Zilch brengt twee collecties per jaar uit, een voorjaars-/zomercollectie en een najaars-/wintercollectie. Zo vind je in onze webshop dus met regelmaat iets nieuws van dit kleurrijke merk.

Jouw kleding duurzaam verzonden

Alle Zilch dameskleding in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Wij verzenden duurzaam en milieuvriendelijk via het netwerk van Fietskoeriers.nl.

Nabestellen van Zilch

Is jouw favoriete kledingstuk er niet meer in jouw maat? Je kunt altijd contact met ons opnemen, dan kijken wij of we het voor je na kunnen bestellen. We kunnen niets beloven, maar we doen graag ons uiterste best voor je!.

Thuis op je gemak passen

Je mag bij ons 14 dagen nadenken over je Zilch aankoop. Zo kun je het kledingstuk uitgebreid bekijken en passen. Dus niet in een krap pashokje, maar gewoon lekker thuis op je gemak! Mocht je aankoop toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren.