• Snelle bezorging
  • Vaste lage verzendkosten
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Snelle bezorging
  • Vaste lage verzendkosten
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Over ons

Wat leuk dat je Love, Peace & Joy gevonden hebt! Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan wil je vast iets meer weten over Love, Peace & Joy en de gezichten erachter. Dat zullen we je hier vertellen en laten zien...

Love, Peace & Joy wordt – sinds 2011 – gerund door mij, Ellen. De inkoop, marketing, fotografie en het contact met jou; ik vind het allemaal even leuk. Daarnaast kan ik bouwen op een geweldig team on- en offline rechterhanden, maar ook modellen en bloggers. Scroll iets verder door naar beneden en je maakt meteen kennis met onze vaste club medewerkers.

Bij Love, Peace & Joy vind je een uitgebreid aanbod dameskleding en accessoires. Vaak kleurrijk en met een vleugje retro. Altijd met een hoog ‘feel good’ gehalte en met veel liefde voor jou uitgezocht. Duurzaamheid, eerlijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij de selectie van de merken. Continue staan oren en ogen wijd open om nog meer fijne labels te ontdekken die aansluiten bij dit concept.

Bovenal staat een prettige online shopervaring voor jou bovenaan ons prioriteitenlijstje. Kijk op je gemak lekker rond en heb je vragen of wil je advies? Aarzel dan niet contact op te nemen. Dat kan per telefoon of mail. We helpen je graag!

Ellen

“Met een tevreden team en blije klanten is mijn missie geslaagd!”

Ellen is de oprichtster van Love, Peace & Joy en eindverantwoordelijke binnen het team. Daarnaast is zij opgeleid tot fotograaf en dus onze huisfotograaf. Verder verzorgt Ellen de inkoop en marketing.

Wordt blij van: Mijn gezin, ondernemen, het voorjaar, fotograferen, een weiland vol wilde bloemen, retro printjes, vintage meubels & servies, oude stadjes, boswandelingen en zo nu en dan een dag lang opladen met een boek op de bank.

Aard van het beestje: Huismus, doorzetter, oog voor anderen en eerlijk.

Sterk in: Structuur aanbrengen, overzicht houden, fotograferen, schrijven.

Draagt het liefst: Spijkerbroeken, warme truien en sneakers.

Favoriete merken: INTI knitwear, Mademoiselle YéYé, UVR Berlin en M. Moustache.

Droomt van: Geen hele grote dromen, maar wil van elke dag iets moois maken, gelukkige kinderen, een tevreden team en veel blije klanten.

Paul

“Mijn doel is om jou de best mogelijke shopervaring te bieden”

Paul is de drijvende kracht achter de technische kant van de webshop en daarnaast zorgt hij voor de uitstraling en bewaakt hij onze huisstijl. Ook vervult hij zijn niet zo favoriete taak als systeembeheerder, maar dankzij zijn optimistische aard doet hij dat toch met alle liefde.

Wordt blij van: De geur van een dennenbos na een warme zomerdag, lekker eten, boekje lezen, nieuwe dingen ontdekken, een stedentrip.

Aard van het beestje: Nieuwsgierig, eigenwijs, optimistisch, over het algemeen rustig.

Sterk in: Visueel ordenen, techniek doorgronden, tijdloze vormgeving.

Draagt het liefst: Spijkerbroek met een T-shirt of sweater. Vind een mooi net pak ook erg leuk om te dragen, maar komt bijna niet (meer) voor.

Favoriete merken: Ik ben geen merkbewuste koper, alleen zijn mijn jeans altijd van Replay. Helaas heeft Love, Peace & Joy (nog) geen herenkleding in het assortiment. Als ik even contact zoek met mijn vrouwelijke kant, dan zou mijn favoriete merk Eribé zijn.

Droomt van: Niet echt een dromer, natuurlijk gezondheid voor mij en de mensen om me heen. Misschien ooit nog een eigen plekje bij het bos of buitenland, lang plezier blijven hebben in m’n werk. En eindelijk beginnen met die schildercursus.

Ellen

“Het allerleukst vind ik het om jou te inspireren bij het combineren van onze mooie merken”

Ellen is er verantwoordelijk voor dat alle artikelen piekfijn op de website komen te staan. Daarnaast verzorgt ze inspirerende stories voor onze social media, zorgt ze voor de styling bij fotoshoots, assisteert ze bij de inkoop en is ze op verschillende andere vlakken de rechterhand van de andere Ellen.

Wordt blij van: Mijn hondje, sporten, mooie kleding, spelletjes spelen en lekker eten.

Aard van het beestje: Familiemens, rustig, sociaal en behulpzaam.

Sterk in: Kleding combineren, rust behouden, flexibel en nauwkeurig.

Draagt het liefst: Neutrale kleding, comfortabel en oversized.

Favoriete merken: The Sticky Sis Club, Cloud9.

Droomt van: Een gezond en gelukkig leven samen met de mensen die ik liefheb.

Anne

“Ik zet mij er graag voor in om jou een eerlijke en snelle service te bieden”

Anne is samen met een aantal andere collega’s verantwoordelijk voor het inpakken van de bestellingen en het te woord staan bij al jullie vragen. Daarnaast zorgt ze voor het contact met onze leveranciers als er bijvoorbeeld klachten zijn of er moet iets vervangen worden. En dat alles altijd met een vriendelijke glimlach!

Wordt blij van: Mooie luchten, vakantie, vers gemaaid gras, mensen en spullen met een verhaal.

Aard van het beestje: Rustig, dromer, beelddenker, soms koppig maar best lief.

Sterk in: Creatief zijn, kalm blijven en improviseren.

Draagt het liefst: Basic en comfortabele kleding met een leuk detail en een beetje elegantie.

Favoriete merken: Mademoiselle YéYé en Very Cherry.

Droomt van: Nog heel lang mooie herinneringen blijven maken met mensen die me dierbaar zijn.

Karen

“Met liefde sta ik jou te woord en ik zorg graag voor gestroomlijnde oplossingen”

Karen is dol op het inpakken van jullie bestellingen en ze springt daarnaast regelmatig bij als er nieuwe leveringen binnenkomen en zet die online. Karen houdt van nette schappen en zorgt dat alles er altijd piekfijn uitziet. Met een fijne dosis humor zorgt ze bovendien voor een gezellige noot op de werkvloer.

Wordt blij van: Bloemen, etentjes met familie en vrienden, onze houtkachel, klussen in huis en tuin, een potje tennis, nieuwe dingen beleven, theater en bios en zelfgebakken appeltaart.

Aard van het beestje: Gezelligheidsmens, aanpakker, actief.

Sterk in: Organiseren en problemen oplossen met een positieve blik.

Draagt het liefst: Een comfortabele outfit met een vrouwelijke touch (bijvoorbeeld een glittertje of ander leuk detail) en sneakers.

Favoriete merken: Zilch en INTI Knitwear.

Droomt van: Leuke dingen blijven doen.

Marieke

“Ik word blij van mooie, verzorgde pakketjes die een feest zijn om uit te pakken”

Marieke is twee middagen in de week bij ons aanwezig voor het inpakken van alle pakketjes en daarnaast checkt ze met een scherp oog de retouren. Altijd punctueel en met veel aandacht.

Wordt blij van: Mijn eerste cappuccinootje in de ochtend met havermelk en kaneel, een mooi veldboeket, lekker wandelen in het bos of op het strand met onze hond Belle, gezellig eten met familie/vrienden.

Aard van het beestje: Direct/eerlijk, doorzetter, perfectionist.

Sterk in: Nauwkeurig werken, vooruit denken, flexibel zijn.

Draagt het liefst: 'Comfy classic' outfits.

Favoriete merken: INTI knitwear en Zilch.

Droomt van: Ik ben erg blij en tevreden met wat ik heb, maar het lijkt mij heerlijk om een (vakantie)huisje bij het strand te hebben. Nog heel veel van de wereld te zien en mooie foto’s en herinneringen maken samen met mijn gezin. Én dat ik fantastisch kan koken!

Marjo

“Jou blij maken is het uiteindelijke doel en daar draag ik graag mijn steentje aan bij”

Marjo is als rustige en optimistische spin in het web verantwoordelijk voor een stukje administratie en voorraadbeheer van kantoorartikelen. Daarnaast springt ze bij op verschillende vlakken, van het inpakken van bestellingen tot het online zetten van artikelen.

Wordt blij van: De zon, vrolijke mensen, verbinding met anderen, mooie gesprekken, dansen, wandelen in de natuur, mijn familie, blote voeten in het gras, gezond eten, mooie kleuren.

Aard van het beestje: Optimistisch, zorgzaam, humor, eerlijk, behulpzaam, gevoelig, eigenwijs, sportief.

Sterk in: Rust behouden, nauwkeurig, flexibel.

Draagt het liefst: Een spijkerbroek of fleurige jurk.

Favoriete merken: Tante Betsy, Blutsgeschwister en Very Cherry.

Droomt van: Een mooie liefdevolle wereld.

Ingrid

“Met heel veel plezier show ik jullie de leukste outfits en kleurencombinaties”

Ingrid is inmiddels wel zo’n beetje het ‘gezicht’ van Love, Peace & Joy. Met haar stralende glimlach spat ze van elke foto of film. In drukke tijden komt ze hier regelmatig over de vloer en ondersteunt ze ons op verschillende vlakken.

Wordt blij van: Mooie stoffen, vintage handwerk, stoofperen, Jane Austen, een Latte Macchiato.

Aard van het beestje: Creatief, gevoelig, enthousiast, perfectionistisch.

Sterk in: Naaien, kleuren combineren, creatief schrijven (vroeger schreef ik gedichten).

Draagt het liefst: Een spijkerbroek en vesten.

Favoriete merken: Very Cherry, Blutsgeschwister.

Droomt van: Van kleine dingen, ik ben geen bucket list type.