• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Ruilen & retourneren

Niet goed? Geld terug!
Wij behandelen je bestelling en levering daarvan met uitermate veel zorg. Mocht een ontvangen artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van reden. Je dient het artikel direct na ontvangst te controleren op eventuele beschadigingen of gebreken. Het artikel dient in originele staat en bij voorkeur in de originele verpakking geretourneerd te worden. Na ontvangst van je retour boeken wij het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele bezorgkosten, uiterlijk binnen 14 werkdagen terug. De portokosten van de retournering zijn voor rekening van de koper, behalve als er iets mis is met het artikel of bij verkeerd geleverde artikelen. De gratis verzending komt te vervallen als het uiteindelijke aankoopbedrag na retour onder de gratis verzending grens komt. Alle aangeboden artikelen worden in onze webshop zo volledig mogelijk beschreven en zo waarheidsgetrouw mogelijk getoond. Foto’s en dus ook kleuren kunnen echter afwijken van de werkelijkheid.

Artikelen die niet geruild of geretourneerd kunnen worden:
- Reeds gedragen of gewassen kleding;
- Ondergoed dat uit de verpakking is geweest;
- Artikelen met gebreken die door de koper zelf geprobeerd zijn te herstellen;
- Artikelen waaruit het label verwijderd is;
- Outlet-artikelen (wanneer het outlet betreft staat dit duidelijk bij het artikel vermeld, dit zijn dus niet de 'normale' sale artikelen).

Hoe kun je retourneren?

Stap 1: Meld je retour aan door een mailtje te sturen naar retouren@lovepeacejoy.nl onder vermelding van het ordernummer en artikelnummer(s). Wil je ons helpen door de reden van je retour aan te geven (niet verplicht)? Je hoeft niet te wachten op bericht van ons, je kunt je retour direct terug sturen (mits binnen de retourtermijn van 14 dagen na ontvangst van je pakketje).

Stap 2: Retourneer de betreffende artikelen, stuur de pakbon mee en geef daarop aan welk(e) artikel(en) je terugstuurt. Kun je om welke reden ook de pakbon niet mee terugsturen, zorg er dan in elk geval voor dat je jouw naam en het bestelnummer duidelijk vermeld zodat het voor ons duidelijk is dat de retour van jou komt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Het retouradres vind je onderaan deze pagina. Je kunt zelf kiezen via welke verzender je terug wilt sturen en indien mogelijk mag dat per brievenbuspakketje, maar het is enkel mogelijk naar onderstaand adres te sturen en niet naar een afhaalpunt. Let op: Een retourzending is op eigen risico, dus bewaar altijd de track & trace code tot je retour volledig is afgehandeld!

Eventueel kun je gebruik maken van het herroepingsformulier maar dat is niet noodzakelijk.

Wil je een artikel ruilen?

Hanteer dezelfde procedure als bij een retournering en bestel het artikel opnieuw via onze website.

Vragen of klachten?
Stuur ons een bericht en wij antwoorden zo spoedig mogelijk!

Retouradres:
Love, Peace & Joy
Zuiderhaven 3
7201 EW  ZUTPHEN