• Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Snelle bezorging
  • Duurzame & betrouwbare verzending via Fietskoeriers.nl

Verzenden & betalen

Betalen
Bij online shoppen staat veiligheid voorop. Je kunt bij ons daarom kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

– iDEAL
– Bancontact / Mister Cash
– PayPal
– Sofort Banking
– KBC/CBC Payment
– Belfius
– Creditcard
– Klarna (kijk voor de voorwaarden van achteraf betalen in onze algemene voorwaarden)

Verzending
Onze pakketjes verzenden wij via Fietskoeriers.nl, omdat wij duurzaamheid en het milieu belangrijk vinden. Fietskoeriers.nl is de duurzaamste, maar ook nog eens meest klantvriendelijke en betrouwbare pakketbezorger van Nederland. Alle pakketjes worden bij ons per Fietskoerier opgehaald en naar een hub aan de rand van de stad gebracht. Moet jouw pakket bezorgd worden in een stad waar een Fietskoerier is aangesloten bij Fietskoeriers.nl, dan wordt het pakket naar een hub aan de rand van jouw stad gebracht en van daaruit op de fiets bij je thuisbezorgd. Voor alle bezorgingen buiten de fietskoeriersteden, wordt het bestaande netwerk van DHL ingezet. Door de combinatie van het inzetten van duurzame vervoersmiddelen, het slimme logistieke netwerk en het persoonlijke contact met ontvangers zorgen we er met zijn allen voor dat pakketjes zo veel mogelijk in één keer bezorgd worden. Op die manier beperken we de uitstoot van CO2 per pakketje tot een minimum.

Pakketjes die via Fietskoeriers worden verzonden, kunnen snel worden bezorgd. We streven naar verzending binnen 1-2 werkdagen. Je ontvangt van te voren een berichtje van de Fietskoerier met het verwachte bezorgmoment. Ben je niet thuis? Dan kun je via de klantenservice van Fietskoeriers.nl, al vóórdat de bezorger voor een dichte deur komt te staan, een nieuwe bezorgafspraak maken. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuwe bezorgdatum afspreken of een ander adres opgeven. Handig én door ze niet voor niets te laten rijden ook weer beter voor het milieu. De klantenservice is van 08:00 uur tot 22:30 uur te bereiken via WhatsApp, live chat en telefoon. Ben je niet thuis om een pakket aan te nemen, dan kan het bij de buren afgeleverd worden. Lukt dat niet, dan volgen er nog twee bezorgpogingen op andere dagen. Heb je haast met je bestelling? Neem dan voor de zekerheid even contact met ons op.

Kijk voor meer informatie op Fietskoeriers.nl.

Heb je haast met je bestelling? Informeer dan voor de zekerheid even bij ons naar de huidige verzendtijden. 

Verzending buiten Nederland
Buiten Nederland wordt altijd de meest duurzaam mogelijke bezorger gekozen.

Artikelen met een langere levertijd
Wanneer er bij je bestelling artikelen zitten met een langere levertijd, dan wordt dit altijd vermeld. Wij verzenden dan je volledige bestelling op het moment dat deze compleet is. Heb je de andere artikelen eerder nodig, neem dan even contact met ons op.

Verzendkosten
Wij hanteren een vast tarief voor de verzendkosten.
Nederland: € 3,95
EU1: € 4,95
EU2: € 5,95
Gratis verzending vanaf een orderwaarde van € 150,-.

Order- en verzendbevestiging per e-mail
Van elke afgeronde bestelopdracht krijg je een automatische orderbevestiging per e-mail. De orderbevestiging is geen betaalbewijs, maar geeft alleen aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order goed hebben ontvangen. Zodra je bestelling ter verzending is aangeboden ontvang je een bericht met de track & trace code. Een enkele keer worden deze automatische bevestigingen tegengehouden door het spamfilter, dus heb je niets ontvangen, check dan eerst even je spambox.