9.1
85 beoordelingen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Menu

Ruilen en retourneren

Niet goed? Geld terug!
Wij behandelen je bestelling en levering daarvan met uitermate veel zorg. Mocht een ontvangen artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van reden. Je dient het artikel direct na ontvangst te controleren op eventuele beschadigingen of gebreken. Het artikel dient in originele staat en in de originele verpakking  geretourneerd te worden volgens de instructies die je ontvangt na het aanmelden van je retour via onderstaand formulier. Na ontvangst van je retour boeken wij het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele bezorgkosten, uiterlijk binnen 14 dagen terug. De portokosten van de retournering zijn voor rekening van de koper, behalve als er iets mis is met het artikel of bij verkeerd geleverde artikelen. Alle aangeboden artikelen worden in onze webwinkel zo volledig mogelijk beschreven en zo waarheidsgetrouw mogelijk getoond. Foto’s en dus ook kleuren kunnen echter afwijken van de werkelijkheid. 

Artikelen die niet geruild of geretourneerd kunnen worden:
- Reeds gedragen of gewassen kleding;
- Artikelen met gebreken die door de koper zelf geprobeerd zijn te herstellen;
- Artikelen waaruit het label verwijderd is. 

Hoe kun je retourneren?
Ga naar onderstaand retourformulier om je retour aan te melden. Na het invullen van het formulier ontvang je van ons het retouradres. Bewaar altijd de track & trace code tot je retour volledig is afgehandeld!  

RetourformulierBestellen van een vervangend artikel bij een retour
Wil je een artikel ruilen? Hanteer dezelfde procedure als bij een retournering en bestel het artikel opnieuw via onze website. 

Vragen of klachten?
Stuur ons een bericht en wij antwoorden zo spoedige mogelijk!

 

© 2017 Copyright - Love, Peace & Joy (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.