Ruilen en retourneren

Niet goed? Geld terug!
Wij behandelen je bestelling en levering daarvan met uitermate veel zorg. Mocht een ontvangen artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van reden. Je dient het artikel direct na ontvangst te controleren op eventuele beschadigingen of gebreken. Het artikel dient in originele staat en in de originele verpakking  geretourneerd te worden. Na ontvangst van je retour boeken wij het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele bezorgkosten, uiterlijk binnen 14 dagen terug. De portokosten van de retournering zijn voor rekening van de koper, behalve als er iets mis is met het artikel of bij verkeerd geleverde artikelen. Indien de uiteindelijke orderwaarde na een gedeeltelijke retournering onder de gratis verzending grens van € 100,- komt, worden de verzendkosten van de oorspronkelijke zending alsnog automatisch in mindering gebracht op het retourbedrag. Alle aangeboden artikelen worden in onze webshop zo volledig mogelijk beschreven en zo waarheidsgetrouw mogelijk getoond. Foto’s en dus ook kleuren kunnen echter afwijken van de werkelijkheid.

Artikelen die niet geruild of geretourneerd kunnen worden:
– Reeds gedragen of gewassen kleding;
– Artikelen met gebreken die door de koper zelf geprobeerd zijn te herstellen;
– Artikelen waaruit het label verwijderd is.

Hoe kun je retourneren?
Stap 1: Meld je retour aan door een mailtje te sturen naar info@lovepeacejoy.nl onder vermelding van het ordernummer en artikelnummer(s). Wil je ons helpen door de reden van je retour aan te geven (niet verplicht)?
Stap 2: Retourneer de betreffende artikelen volgens de aanwijzingen op de pakbon. Tip: Bewaar altijd de track & trace code tot je retour volledig is afgehandeld!

Eventueel kun je gebruik maken van het herroepingsformulier maar dat is niet noodzakelijk.

Wil je een artikel ruilen?
Hanteer dezelfde procedure als bij een retournering en bestel het artikel opnieuw via onze website.

Vragen of klachten?
Stuur ons een bericht en wij antwoorden zo spoedig mogelijk!