Image consult: heldere kijk op kleur, figuur en stijl

Merijntje van Confidence by Color is een expert als het gaat om het vinden van de juiste kleuren en kledingstijlen die perfect bij jou passen. Samen met Ellen ontvangt ze je graag in de showroom van Love, Peace & Joy in Zutphen voor een persoonlijk image consult.

Inhoud
In een sessie van circa 4 uur gaan we opzoek naar de voor jou meest ideale kleuren en kledingstijlen. Merijntje analyseert jouw kleuren volgens het 78 Color System. Een genuanceerd systeem dat verder gaat dan de systemen van de seizoenen. Je krijgt inzicht in de kleurcontrasten die je van nature hebt, zodat je weet hoe je kleuren kunt combineren met elkaar.

De kleding die je draagt is een verlengstuk van jouw innerlijk, van wie jij bent als persoon. Daarom ontvang je vooraf huiswerk van Merijntje waardoor je meteen in de juiste stemming voor het image consult raakt: je mag dromen over wat jou gelukkig maakt. Het huiswerk bestaat onder andere uit het maken van een moodboard aan de hand van een aantal vragen over jouw leven en interesses. Merijntje vertelt je naar aanleiding van jouw moodboard en enkele kledingstukken die je mee mag nemen welke stijlpersoonlijkheden bij jou passen. We maken het image consult compleet door te onderzoeken welke kleding het beste past bij jouw figuur.

Na deze sessie kijk je met een heldere blik naar jouw garderobe. Je zal een persoonlijke kledingstijl ontwikkelen die aansluit op wie jij bent als mens waardoor je makkelijk ontspannen kledingkeuzes gaat maken.

Showroom
In de showroom van Love, Peace & Joy vind je kleding in alle kleuren van de regenboog, voor elk figuur en in verschillende stijlen. Na afloop van het image consult kunnen we je ter plekke laten zien wat er past bij jouw ideale stijl, figuur en kleurenpalet. 

Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht staat centraal en aan het eind van deze sessie ga jij met een uitgebreid advies inclusief een handzaam kleurenkaartje (en misschien wel en aantal waardevolle nieuwe kledingstukken) weer naar huis. Naderhand ontvang je een personal style guide van Merijntje waaruit je de opgedane kennis nog rustig na kunt lezen.

Marleen, uitvaartonderneemster:
“Ik ben ontzettend blij met alles wat ik heb geleerd van Merijntje. Het jasje van Tante Betsy dat ik na de sessie kocht, heb ik de week erop direct gedragen tijdens een uitvaart. Het voelde erg goed… Mijn collega zei: “Jij onderscheidt je op een prachtige manier, terwijl je helemaal jij blijft.”

Data
Op onderstaande data en tijdstippen is Merijntje in Zutphen en kun je haar boeken voor een persoonlijk image-consult:

woensdag 2 september 2020
10.00 uur

woensdag 30 september 2020
10.00 uur

woensdag 4 november 2020
10.00 uur

Investering
€ 362,80 inclusief lunch (vooraf te voldoen).

Je krijgt hiervoor een factuur rechtstreeks van Confidence by Color. De genoemde prijs is inclusief BTW en exclusief de eventuele aankoop van kleding.

Boeken?
Geef de datum en het tijdstip van jouw voorkeur door per mail aan Ellen via ellen@lovepeacejoy.nl en je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging. 

Wil je met meer personen een image consult inclusief shoppen bij Love, Peace & Joy boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden!