Winactie

Win een waardebon van € 25,00!

Heb je iets bij Love, Peace & Joy gekocht en ben je daar blij mee? Wij vinden het altijd fijn om iets van je te horen, gewoon via een mailtje of een recensie op Facebook, een reactie in het gastenboek of een berichtje op Instagram. Als je een leuke foto met ons deelt, dan kun je daarmee zelfs een cadeaubon ter waarde van € 25,00 winnen. Dat is toch mooi meegenomen voor een volgende keer?

Zo maak je kans

Maak een originele foto van je aankoop, deel deze op Facebook of Instagram, noem @lovepeacejoy.nl en gebruik de hashtag #lovepeacejoyfans. Aan het begin van elke nieuwe maand wordt de leukste inzending beloond.

Let op: Het is belangrijk ons te taggen, want anders kunnen wij je foto niet opmerken. Ook plaatsingen via een privé-profiel kunnen wij helaas niet zien. Je kunt dan wel altijd even een print screen van je plaatsing naar ons mailen, zodat je toch deel kunt nemen. Heb je geen Facebook of Instagram? Mail dan je foto naar ons.

We zijn benieuwd naar je inzending!

De kleine lettertjes

Door het meedoen aan deze actie geef je ons toestemming jouw foto eveneens te mogen delen via onze social media accounts. De cadeaubon is één jaar geldig. Op deze winactie zijn daarnaast de voorwaarden genoemd onder artikel 12 van onze algemene voorwaarden van toepassing.